Nikon ovlašteni distributer i servis za Hrvatsku
Karlovačka 4J, Blato, Zagreb, Hrvatska
Nikon D810
Naslovnica
  Proizvodi
  Galerije
  Prodaja
  Kontakti

Novi proljetni COOLPIXi: S3700, S2900 i L31


Nikon S3700
Nikon S2900
Nikon L31
Nikon je danas svoju popularnu liniju kompaktnih fotoaparata COOLPIX obogatio s tri nova dodatka: COOLPIX S3700 s ugrađenom mogućnošću Wi-Fi povezivanja i podrškom za NFC za jednostavno dijeljenje, elegantni COOLPIX S2900 s 20 megapiksela i tankim, lako prenosivim kućištem i COOLPIX L31 sa 16 megapiksela, fotoaparat koji se lako koristi i pruža izvrsne rezultate.

Povezivanje s društvenim mrežama nikada nije bilo jednostavnije nego putem fotoaparata COOLPIX S3700 s 20 megapiksela – kvalitetne fotografije mogu se podijeliti s pametnim uređajem jednim dodirom fotoaparata zahvaljujući Wi-Fi i NFC tehnologiji. S lakoćom možete zabilježiti sve događaje sa slikama i HD videozapisima pomoću optičkog zuma od 8x koji se može proširiti do 16x Dynamic Fine Zoom. Zahvaljujući dugom vijeku trajanja baterije uređaj će biti spreman za fotografiranje kada vam je najpotrebniji, dok glamurozno retuširanje jamči sjajne autoportrete i grupne portrete!

COOLPIX S2900 s 20 megapiksela omogućuje svakodnevno fotografiranje u stilu – lako staje u džep ili torbu, dostupan je u različitim bojama i jednostavno se njime rukuje. Optički zum od 5x, proširiv do 10x Dynamic Fine Zoom, omogućuje lako snimanje sjajnih krupnih planova, a jednim pritiskom gumba dobivaju se jasne slike pomoću automatskog odabira scene koji bira optimalne postavke. HD videozapisi bilježe zabavne trenutke u obitelji, a uz funkciju pomoć za panoramu možete lako fotografirati scene koje oduzimaju dah.

Snimanje kvalitetnih fotografija ne mora biti zamršeno – COOLPIX L31 sa 16 megapiksela jednostavan je za korištenje, pouzdan i pristupačan, a pruža i sjajne rezultate. Optički zum od 5x savršen je za snimanje predivnih portreta, dok snimanje HD videozapisa jednim dodirom omogućuje lako prebacivanje s fotografija na videozapise. Ugrađeni specijalni efekti potiču korisnika na kreativan pristup i uvijek ste spremni za fotografiranje na putovanjima zahvaljujući AA baterijama koje su lako dostupne.

Upite o cijenama i uvjetima kupnje možete slati na info@fototeh.hr ili prodaja@fototeh.hr.

Više informacija o Nikonu S3700 možete pronaći ovdje.
O Nikonu S2900 više možete pronaći ovdje.
A o Nikonu L31 ovdje.

(Objavljeno: 2015-01-14)

 

Nikon D5500


Nikon D5500 Nikon predstavlja D5500, prvi fotoaparat DX-formata opremljen dodirnim zaslonom s promjenjivim kutom. Lagan je i snažan te vam omogućuje da slobodno snimite svoje najbolje slike ikad.

U svim situacijama, od brzog kretanja objekata do snimanja pri slabom osvjetljenju te za fotografije velikog formata ili bogate videozapise, D5500 je savršen za kreativce koji su spremni postići više pri fotografiranju. Veliki senzor slike DX-formata fotoaparata te ISO raspon od 100 do 25.600 jamče da ćete češće nego ikad prije snimiti oštre i jasne slike. U kombinaciji sa snagom kompatibilnog objektiva NIKKOR vaše će slike biti nevjerojatno jasne. Čak i ako ih ispišete u velikom formatu ili prikažete na velikom zaslonu, fotografije i videozapisi kristalno će jasno odražavati svijet onako kako ga vidite.

Upite o cijenama i uvjetima kupnje možete slati na info@fototeh.hr ili prodaja@fototeh.hr.

Više informacija o Nikon D5500 možete pronaći ovdje.

(Objavljeno: 2015-01-07)

 

Sretan Božić i Nova godina


Sretan Božić i Nova godina Cijela ekipa Fototeha želi svim bivšim, sadašnjim i budućim korisnicima i poslovnim partnerima sve najbolje povodom blagdana! Ne pretjerujte s hranom i više fotografirajte!

(Objavljeno: 2014-12-24)

 

Nikon Film Festival


Nikon Film Festival Bilo da ste amater ili profesionalac, ovo je mjesto gdje možete osvojiti Grand Prix nagradu Nikon D810 film kit te putovanje na filmski festival u Cannesu! Preostalo je još malo vremena za prijavu, a onda slijedi glasovanje!

Posjetite www.nikonfilmfestival.com!


(Objavljeno: 2014-11-13)

 

Nikon COOLPIX S6900


Snimite najbolje selfije i odmah ih objavite

Nikon COOLPIX S6900 Snimite najbolje selfije i odmah ih objavite uz fotoaparat COOLPIX S6900 s 16 megapiksela. Ugrađena Wi-Fi i NFC tehnologija omogućuje vam prenošenje slika na pametni uređaj jednostavnim dodirivanjem fotoaparata; na taj se način fotografije mogu objavljivati na društvenim medijima netom nakon snimanja. Ugrađeno postolje fotoaparata olakšava snimanje autoportreta, kao i grupnih portreta, a 12x optički zum, proširiv do 24x zuma Dynamic Fine Zoom približava vas akciji.

Snimajte fotografije i videozapise pune HD razlučivosti pokretom ruke uz kontrolu gesti, snimite jedinstvene prizore uz pomoć LCD zaslona s promjenjivim kutom te se pobrinite da svaki put izgledate savršeno uz efekte glamuroznog načina koji se dodaju dok vi snimate. Uz fotoaparat COOLPIX S6900, život uvijek izgleda dobro!

Upite o cijenama i uvjetima kupnje možete slati na info@fototeh.hr ili prodaja@fototeh.hr.

Više informacija o Nikon COOLPIX S6900 možete pronaći ovdje.


(Objavljeno: 2014-09-12)

 

Nikon D750


NIKON PREDSTAVLJA NOVI NAPREDNI FOTOAPARAT FX-FORMATA: D750

Nikon D750 Nikon je danas predstavio brzi, svestrani i okretni fotoaparat D750. Taj fotoaparat optimiziranog kompaktnog oblika te opremljen tehnologijom za profesionalno snimanje i obradu fotografija daje fotografima slobodu da na izvanredno fleksibilan način ostvare svoju viziju.

Nikon D750 oblikovan je tako da nudi više mogućnosti za snimanje i manje opterećenje, a jamči vrhunske slike punog kadra bez obzira na mjesto i uvjete snimanja. Novodizajnirani senzor FX-formata pruža izvanrednu kvalitetu slika uz jasnije rezultate no ikad pri visokim ISO vrijednostima. Iznimno osjetljive performanse AF-a, brzina okidanja od 6,5 fps i snimanje videozapisa pune HD razlučivosti pri brzini od 1080/60p u kombinaciji s nagibnim monitorom omogućuju potpunu slobodu izražaja. Ugrađena Wi-Fi funkcija omogućuje jednostavno dijeljenje zadivljujućih fotografija FX-formata u trenu. Nikonov sustav Picture Control 2.0 nudi izvanrednu obradu slike u fotoaparatu te prilagodljivu optimizaciju za fotografije i videozapise.

Upite o cijenama i uvjetima kupnje možete slati na info@fototeh.hr ili prodaja@fototeh.hr.

Više informacija o Nikon D750 možete pronaći ovdje, a objavu za tisak ovdje.

(Objavljeno: 2014-09-12)

   
 
Sva prava pridržana. Fototeh d.o.o. (c) 2013.